Klizalište Ledena šuma

Kompanija LMJ doo krunisala je svoj uspešan rad i opravdala poverenje Udruženja građana Kvart medija izgradnjom i rukovođenjem celokupnim projektom manifestacije Ledena šuma u Dunavskom parku u Novom Sadu.

Svoje bogato iskustvo u organizaciji i realizaciji velikog broja korporativnih događaja, festivala i proslava, kompanija LMJ je pretočila u izgradnju najsavremenijeg i najlepšeg klizališta u regioniu – Ledena šuma.

Izgradnja je trajala punih 25 dana a rezultati su Ubrzo nakon otvaranja bili poznati svima u regionu.

Park je pretvoren u bajku a zima je dobila potpuno novo značenje. Sve generacije su uživale u čarobnom ambijentu Dunavskog parka.

Centralno klizalište od 450m2 natkriveno šatorskom konstrukcijom samo je deo Ledene bajke. Ono što je samo klizalište učinilo posebnim jeste staza za klizanje kojom su se klizači kretali oko samog jezera, dužine 240m i širine 3m.

Ovim projektom, kompanija LMJ doo dokazala je da je lider u organizaciji događaja.

Mi smo prilagodljivi i mobilni u svakom trenutku i na svim lokacijama, bilo da se radi o: korporativnim proslavama, svadbama, sajmovima, promocijama. Kapacitet koji možemo da Vam ponudimo je više hiljada kvadratnih metara potpuno opremljenih šatora. Usluga koju vam nudimo je KLJUČ U RUKE

Pošaljite upit na mail

POŠALJI

L&M&J Šatori

COPYRIGHT © L&M&J d.o.o. 2021. DESIGN & REALIZATION GREAT SHADE FACTORY